To see all content, you will need the current version of Adobe Flash Player.

start side About Charlie club Charlie and OBS-RECCE Charlie videos 1988  MR Pictures old ship inn BIA Links and News Veteran Rejser 2019 Charlie Træf 31 -2019 Contact 

About Charlie club

charlie klub historien.* jeg inviterede alle gutterne og familien til en forsinket 30 år fødseldag i ballerup i blokhytten, der kom sku 60 veteraner og 25 familie/venner. så der var flertal af soldater. så vi aftalte at vi skulle mødes engang om året i maj mdr. så lavede vi charlie træf 2 som vi kaldte det i maj 1990 der kom der skul 56 krigere. så sikke et træf og kanon sommer vejr. vi har så nu mødt hinanden i 30 år. og 2019 bliver i charlie træffet 31 og 30 års jubilæum træf. 2019 i Struer.så bliver der nok en pause i nogle år .så kom til det sidste træf i jylland .se mere under charlie træf..)

Tommy Rock Arrengør

Som medlem koster det 50 kr. om året. som gå til indkaldes til træf og hjemmesider 3 stykker som kører pt. selv træffet koster 350 - 400 kr som dækker leje og alle måltider - games m.m. samt en velkomst drink. for medlemmer. træffet skal bare løbe rundt .

Ellers spørgsmål så skriv eller ring.Tommy rock mail: tommy-rock@c.dki er altid velkommen til at skrive eller ringe hvis i har nogle spørgsmål, altid tid til en sludder med en soldat...:))

Rock & British presse officer Baley, unficyp